top of page

E-Textile Magazine Röportajımız

Güncelleme tarihi: 16 Eki 2023

Teksel Tekstil A.Ş.’nin Genel Müdürü Dursun Ferikel ‘İplik Teknolojileri’ özel sayısına özel bir röportaj verdi. Ferikel röportajında; saf gümüş kaplı ürünlerin kullanım alanlarından faydalarına birçok konuda bilgi verdi.



"1987 yılında kurulan Teksel Tekstil A.Ş., Avrupa’nın önde gelen makine üreticileri ve sarf malzeme tedarikçilerinin Türkiye temsilciliğini yürütüyor. Yaklaşık 50 kişilik uzman kadrosuyla hizmet veren Teksel Tekstil’in, paydaşlarına uluslararası pazarlarda etkin rekabet gücü kazandırabilecek doğru yatırımlar yaptırabilmek için 8 kişilik Ar-Ge departmanı da bulunuyor. Teksel’in Türkiye temsilciliğini üstlendiği firmalardan biri de Shieldex (Statex).

Yaklaşık 20 yıldır Shieldex’in Saf Gümüş kaplı (elyaf, iplik ve kumaş) fonksiyonel ürünlerini müşterilerine sunan Teksel Tekstil A.Ş.’nin Genel Müdürü Dursun Ferikel ‘İplik Teknolojileri’ özel sayımıza bir röportaj verdi. Ferikel röportajında; saf gümüş kaplı ürünlerin kullanım alanlarından faydalarına birçok konuda bilgi verdi."




22 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page